Runner Διπλής Όψης 150x40cm Daniela Oil Yellow Kitchen Linen Laura Ashley LA183142

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183142
44.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το τραπεζομάντηλο Runner Daniela Διπλής Όψης Oil Yellow της Laura Ashley είναι η ιδανική λύση για να προσθέσετε μια διακοσμητική πινελιά στο τραπέζι σας. Με διαστάσεις 150x40 εκατοστά, αυτός ο τραπεζομάντηλο δημιουργεί μια κομψή εμφάνιση με την ενδιαφέρουσα αντίθεση χρωμάτων.

Κατασκευασμένο από ένα μείγμα 40% βαμβακιού, 30% λινού και 30% πολυεστέρα, αυτός ο τραπεζομάντηλο προσθέτει μια αίσθηση φινέτσας και στυλ στον χώρο σας. Η λεπτομερής εκτύπωση και η επιλογή του χρώματος Oil Yellow δημιουργούν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτόν τον τραπεζομάντηλο ανάμεσα στο σερβίρισμα σας για να προσθέσετε ένα ιδιαίτερο στοιχείο διακόσμησης στο τραπέζι, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε την ομορφιά της τραπεζαρίας σας.

Η Laura Ashley είναι γνωστή για τα μοντέρνα, λιτά και vintage σχέδιά της, και με τα προϊόντα της φέρνει ηρεμία στο τραπέζι. Αυτός ο τραπεζομάντηλο είναι εύκολο να φροντίσετε και να πλυθεί, αρκεί να το πλύνετε στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Kitchen Linen By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι, Λινό, Πολυεστέρας
Χρώμα Κίτρινο
Πλάτος(cm) 40
Μήκος(cm) 150
product bottom banner