240 Λαμπάκια LED Ψυχρό Λευκό σε Σειρά με Μαύρο Καλώδιο 1800cm & 8 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου & Ηλιακό Πάνελ Lumineo 496264

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 496264
40.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

240 Λαμπάκια LED Ψυχρό Λευκό σε Σειρά με Μαύρο Καλώδιο 18m & 8 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου με Ηλιακό Πάνελ Lumineo 496264

Δώστε εντυπωσιακή λάμψη στον εξωτερικό σας χώρο με τη σειρά 240 λαμπών LED από τη Lumineo, η οποία προσφέρει φωτισμό υψηλής ποιότητας και ενεργειακή αυτονομία χάρη στο ηλιακό της πάνελ. Αυτή η σειρά έχει συνολικό μήκος 18 μέτρα και είναι εξοπλισμένη με 8 διαφορετικά προγράμματα φωτισμού, όπως το twinkle effect, για να επιλέξετε την ατμόσφαιρα που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμησή σας.

Το προϊόν διαθέτει ψυχρά λευκά LED (cool white), τα οποία δημιουργούν έναν καθαρό και λαμπερό φωτισμό, ιδανικό για να φωτίσετε μπαλκόνια, φράχτες, ή άλλους εξωτερικούς χώρους. Το μαύρο καλώδιο PVC είναι ανθεκτικό στις εξωτερικές συνθήκες και εξασφαλίζει διακριτική τοποθέτηση. Η απόσταση μεταξύ των λαμπτήρων είναι 7.5cm, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή του φωτισμού.

Η σειρά λειτουργεί με μπαταρία 18650 Li-ion, η οποία φορτίζεται μέσω του πολυκρυσταλλικού ηλιακού πάνελ. Το πάνελ εξασφαλίζει 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας με πλήρη φόρτιση, κάνοντάς το ιδανικό για βραδινή χρήση χωρίς την ανάγκη ηλεκτρικής παροχής. Το προϊόν συνοδεύεται από διακόπτη και πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας, όπως το CE/UKCA και τις οδηγίες RoHS και LED safety.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 18 μέτρα
240 LED σε ψυχρό λευκό χρώμα
8 προγράμματα φωτισμού (twinkle effect)
Μαύρο καλώδιο για διακριτική τοποθέτηση
Ηλιακό πάνελ: Πολυκρυσταλλικό
Μπαταρία: 18650 Li-ion (συμπεριλαμβάνεται)
Διάρκεια λειτουργίας: 6 ώρες
Απόσταση μεταξύ των λαμπτήρων: 7.5cm
Πιστοποιήσεις: Battery directive, LED safety, RoHS
Χωρητικότητα μπαταρίας: 1500mAh
Τάση μπαταρίας: 3.7V
Τάση ηλιακού πάνελ: 5.5V
Ισχύς ηλιακού πάνελ: 220mA

Δημιουργήστε έναν λαμπερό και ενεργειακά αποδοτικό εξωτερικό χώρο με αυτή τη σειρά λαμπών LED από τη Lumineo, ιδανική για χρήση όλο το χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Λαμπτήρων 200-299
Power Source Μπαταρίας
Μάρκα Lumineo
Απόχρωση Φωτός Ψυχρό Λευκό
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εξωτερικού Χώρου, Με Προγράμματα
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Χρώμα Μαύρο
Μήκος(cm) 1800
product bottom banner