240 Λαμπάκια LED Ψυχρο Λευκό σε Κουρτίνα με Διάφανο Καλώδιο 580xH70cm & 10 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου Lumineo 495061

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 495061
49.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τα διακοσμητικά φωτάκια LED Icicle με εφέ χιονιού είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια μαγική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Με μήκος 5,8 μέτρα και ύψος 70cm, αυτά τα φωτάκια είναι εξοπλισμένα με 240 λαμπάκια LED σε ψυχρό λευκό χρώμα, δημιουργώντας ένα μαγευτικό εφέ χιονοπτώσεων. Το διάφανο καλώδιο τους επιτρέπει να εναρμονίζονται διακριτικά με τον χώρο σας, δίνοντας έμφαση στα φωτεινά στοιχεία. Οι 10 λειτουργίες του εφέ χιονιού σας δίνουν την ευχέρεια να επιλέξετε το στυλ φωτισμού που επιθυμείτε, από απαλές ροές μέχρι έντονες χιονοπτώσεις, προσδίδοντας μοναδική ατμόσφαιρα στις γιορτές σας.

Τα φωτάκια είναι ανθεκτικά στις εξωτερικές συνθήκες με βαθμό προστασίας IP-44, διασφαλίζοντας ότι παραμένουν λειτουργικά ακόμη και σε βροχερές ή υγρές καιρικές συνθήκες. Η ενσωματωμένη λειτουργία χρονοδιακόπτη (8 ώρες ενεργοποίησης, 16 ώρες απενεργοποίησης) προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και πρακτικότητα, καθώς δεν χρειάζεται να θυμάστε να τα ενεργοποιείτε ή να τα απενεργοποιείτε χειροκίνητα.

Το πακέτο περιλαμβάνει ένα καλώδιο μήκους 5 μέτρων για ευκολότερη τοποθέτηση, ενώ η απόσταση μεταξύ των λαμπτήρων είναι 8,5cm και μεταξύ των κάθετων κλαδιών 15cm, προσφέροντας ομοιόμορφη κατανομή του φωτός. Αυτά τα φωτάκια συνοδεύονται από πιστοποιήσεις ασφαλείας και συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις EMC και LED safety, καθιστώντας τα ασφαλή και αξιόπιστα για χρήση στον εξωτερικό χώρο. Η προσθήκη τους στο χριστουγεννιάτικο σας ντεκόρ θα αναδείξει τον χώρο σας και θα προσφέρει μία αίσθηση παραμυθιού που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Λαμπτήρων 200-299
Μάρκα Lumineo
Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Απόχρωση Φωτός Ψυχρό Λευκό
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εξωτερικού Χώρου, Με Προγράμματα, Με Χρονοδιακόπτη
Ύψος(cm) 70
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Χρώμα Διάφανο
Μήκος(cm) 580
product bottom banner