Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι Foam με Διακόσμηση Disco Ball - Ασημί Φ9xH14cm Kaemingk 389723

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 389723
12.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μίνι Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Foam με Διακόσμηση Disco Ball - Ασημί 14cm

Δώστε μια μοντέρνα και εκθαμβωτική πινελιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας με αυτό το μίνι δέντρο από foam, διακοσμημένο με πλακίδια τύπου disco ball. Το δέντρο, με ύψος 14 εκατοστά και διάμετρο 9 εκατοστά, είναι ιδανικό για μικρούς χώρους, όπως γραφεία, ράφια και μικρές επιφάνειες, προσδίδοντας λάμψη και στυλ στον χώρο.

Το ασημένιο φινίρισμα με τα πλακίδια disco ball αντανακλά το φως, δημιουργώντας εντυπωσιακά εφέ που θα τραβήξουν την προσοχή. Το υλικό από foam το καθιστά ελαφρύ και εύκολο στη μετακίνηση, ενώ διατηρεί την αντοχή του για πολλαπλές χρήσεις.

Χαρακτηριστικά:

Ύψος: 14 εκ.
Διάμετρος: 9 εκ.
Χρώμα: Ασημί
Υλικό: Foam
Διακόσμηση: Disco Ball
Συσκευασία: Transbox

Ιδανικό για να φέρετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με έναν μοντέρνο και λαμπερό τρόπο, αυτό το μικρό δέντρο θα προσθέσει λάμψη και κομψότητα σε κάθε χώρο!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 14
Υλικό Αφρώδες
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner