Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι Foam με Διακόσμηση Disco Ball - Ασημί Φ13,5xH25cm Kaemingk 389724

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 389724
21.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Foam με Διακόσμηση Disco Ball - Ασημί 25cm

Προσθέστε έναν μοντέρνο και λαμπερό τόνο στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας με αυτό το εντυπωσιακό δέντρο από foam, διακοσμημένο με πλακίδια τύπου disco ball. Με ύψος 25 εκατοστά και διάμετρο 13,5 εκατοστά, αυτό το ασημένιο δέντρο είναι ιδανικό για να στολίσετε τραπέζια, ράφια ή οποιονδήποτε χώρο θέλετε να προσθέσετε μια δόση λάμψης και κομψότητας.

Το disco ball φινίρισμα αντανακλά το φως και δημιουργεί εντυπωσιακές γυαλάδες, κάνοντας το δέντρο αυτό να ξεχωρίζει ως κεντρικό στοιχείο της διακόσμησής σας. Ελαφρύ και ανθεκτικό χάρη στο υλικό foam, είναι εύκολο στη μεταφορά και τοποθέτηση.

Χαρακτηριστικά:

Ύψος: 25 εκ.
Διάμετρος: 13,5 εκ.
Χρώμα: Ασημί
Υλικό: Foam
Διακόσμηση: Disco Ball
Συσκευασία: Transbox

Αναδείξτε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας με αυτή την κομψή και γιορτινή προσθήκη, φέρνοντας λάμψη και στυλ σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Αφρώδες
Ύψος(cm) 25
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 13,5
product bottom banner