Χούφτα Ζύμης Άσπρη PP 11x7cm Cutlery Pro 39-220111

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-220111
1.38

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τη Χούφτα Ζύμης Άσπρη PP 11x7cm Cutlery Pro 39-220111, την ιδανική συνοδό για την εργασία σας με ζύμη στην κουζίνα. Με διαστάσεις 11x7cm και κατασκευή από ανθεκτικό πολυπροπυλαίνιο, αυτή η χούφτα ζύμης είναι η τέλεια επιλογή για εύκολη και αποτελεσματική χρήση σε κάθε μαγειρική διαδικασία.

Η λευκή απόχρωση της χούφτας δίνει μια κομψή και καθαρή εμφάνιση στην κουζίνα σας, ενώ ο σχεδιασμός της προσφέρει άνετο κράτημα και ευκολία χειρισμού. Με τις ορθογώνιες διαστάσεις της, αυτή η χούφτα ζύμης είναι ιδανική για κάθε τύπο ζύμης και χρήση στην κουζίνα.

Προσθέστε λειτουργικότητα και στυλ στην κουζίνα σας με τη Χούφτα Ζύμης Άσπρη PP 11x7cm Cutlery Pro 39-220111 και απολαύστε εύκολη επεξεργασία ζύμης κάθε φορά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Τύπος Χούφτα
Υλικό Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 7
Μήκος(cm) 11
product bottom banner