Χαρτοπετσετοθήκη Τετράγωνη Μεταλλική Ασημί 21x21xH8cm Espiel MTT106

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: MTT106
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διατηρήστε την κουζίνα σας οργανωμένη με τη Χαρτοπετσετοθήκη Τετράγωνη Μεταλλική Ασημί 21x21xH8cm Espiel MTT106. Αυτή η μεταλλική χαρτοπετσετοθήκη προσφέρει μια λειτουργική και κομψή λύση για να έχετε πάντα τις χαρτοπετσέτες σας στην εύρεση σας.

Η συλλογή "ESPIEL" προσφέρει μοναδικά κομμάτια για την κουζίνα, σχεδιασμένα με προσοχή στη λειτουργικότητα και το στυλ. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ποικιλία αξεσουάρ κουζίνας για μια όμορφη προσθήκη στο καθημερινό σας τραπέζι.

Οργανώστε την κουζίνα σας με την χαρτοπετσετοθήκη της σειράς "ESPIEL" και απολαύστε κάθε γεύμα με ποιότητα και μοντέρνο σχεδιασμό.

Οργανώστε την κουζίνα σας με μοναδικά κομμάτια απο την συλλογή "ESPIEL". Επιλέξτε ανάμεσα σε μοναδικά αξεσουάρ κουζίνας για μια όμορφη προσθήκη στο καθημερινό σας τραπέζι ! - Organize your kitchen with unique pieces from our "ESPIEL" collection and enjoy every meal with quality and modern design !

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Τύπος Χαρτοπετσετοθήκες
Σχήμα Τετράγωνο
Υλικό Σίδηρος
Ύψος(cm) 8
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 21
Μήκος(cm) 21
product bottom banner