Χαρτοπετσέτες 33x33cm 20τμχ Cobblestone Heritage Laura Ashley LA180985

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA180985
4.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι χαρτοπετσέτες από τη συλλογή Heritage Collectables της Laura Ashley είναι η ιδανική προσθήκη στη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Με διαστάσεις 33x33 εκατοστά, αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι ιδανικές για το σερβίρισμα και την αισθητική ανανέωση κάθε γεύματος.

Εμπνευσμένες από το παραδοσιακό σχέδιο Summer Palace της Laura Ashley, οι χαρτοπετσέτες αυτές διαθέτουν μια μοναδική λουλουδάτη παλέτα που θα αναδείξει το τραπέζι σας με αρμονία και φινέτσα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί, προσφέρουν την απαραίτητη απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα για να ανταπεξέλθουν σε κάθε περίσταση.

Απογειώστε την καθημερινή σας εμπειρία φαγητού με αυτές τις χαρμάνι χαρτοπετσέτες που θα προσδώσουν μια νότα πολυτέλειας και στυλ σε κάθε γεύμα.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Heritage By Laura Ashley
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 33
Μήκος(cm) 33
product bottom banner