Χαρτοπετσέτες 33x33cm 20τμχ China Rose Blueprint Laura Ashley LA180981

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA180981
4.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σετ 20 χαρτοπετσέτες China Rose από τη Laura Ashley είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να ανανεώσετε τα απαραίτητα είδη της κουζίνας σας.

Με τη χρωματική παλέτα του Blueprint Collectables, αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι ιδανικές για να σκουπίσετε και να προστατεύσετε τα ρούχα σας κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ενώ το χρωματιστό και κομψό στυλ τους προσθέτει την τέλεια διακοσμητική πινελιά σε κάθε τραπεζαρία.

Διαστάσεις: 33cm x 33cm

Οι χαρτοπετσέτες αυτές ανήκουν στη συλλογή Laura Ashley Blueprint Collectables, η οποία βασίζεται στα πρώτα σχέδια που δημιούργησε η Laura Ashley στις αρχές της δεκαετίας του '50. Τα σχέδια καθιστούν τα σερβίτσια και τις χαρτοπετσέτες αυτές απαράμιλλα στυλάτα και διαχρονικά. Με τον συνδυασμό διαφορετικών σχεδίων, δημιουργείτε πάντα το δικό σας στυλ στο τραπέζι, ακολουθώντας την τάση του "mix & match".

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Πλάτος(cm) 33
Μήκος(cm) 33
product bottom banner