Χαρτί Περιτυλίγματος Kraft από Ανακυκλωμένο Χαρτί 200x70cm Kaemingk 889544

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 889544
2.33

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χαρτί Περιτυλίγματος από Ανακυκλωμένο Καφέ Kraft - 200x70cm

Περιτυλίξτε τα δώρα σας με οικολογική συνείδηση χρησιμοποιώντας αυτό το χαρτί περιτυλίγματος από ανακυκλωμένο καφέ kraft. Με διαστάσεις 200x70cm, αυτό το ανθεκτικό χαρτί είναι ιδανικό για να τυλίξετε δώρα κάθε μεγέθους, προσφέροντας μια απλή αλλά κομψή αισθητική. Η φυσική καφέ απόχρωση και η αντοχή του kraft το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για καθημερινές χρήσεις όσο και για ιδιαίτερες περιστάσεις, διατηρώντας την κομψότητα και την οικολογική υπευθυνότητα.

Κατασκευασμένο από 60 gsm ανακυκλωμένο kraft χαρτί, αυτό το περιτύλιγμα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αποτελεί μέρος της σειράς "Sense for Environment" που προωθεί τη χρήση βιώσιμων υλικών. Με πάχος 0.01cm, το χαρτί προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ ανθεκτικότητας και ευελιξίας για εύκολο τύλιγμα.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Καφέ
Μέγεθος: 200cm (Μ) x 70cm (Π)
Υλικό: Kraft χαρτί, 60 gsm
Πάχος: 0.01cm
Συσκευασία: Σε ρολό

Αναβαθμίστε την εμπειρία του περιτυλίγματος σας με αυτό το ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον χαρτί, ιδανικό για υπεύθυνες αγορές και κομψές συσκευασίες.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Κράφτ
Πλάτος(cm) 70
Μήκος(cm) 200
product bottom banner