Φόρμα Πλαστικιά Για Ραβιόλια / Ζυμαρικά Σετ 3 τμχ Verona Gefu 28430

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 28430
20.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η φόρμα πλαστικού Verona Gefu 28430 είναι ένα πρακτικό σετ για την παρασκευή φρέσκων ραβιολιών ή θήκες ζυμαρικών σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Χρησιμοποιήστε το κάτω μέρος του καλουπιού για να κόψετε τη ζύμη, τοποθετήστε την κομμένη ζύμη μέσα στο εσωτερικό του καλουπιού και στη συνέχεια γεμίστε την. Αναθεωρήστε τις άκρες με ασπρόχτενο αβγό, διπλώστε το μαζί και είστε έτοιμοι!

Το σετ περιλαμβάνει τρεις διαφορετικού μεγέθους φόρμες για την παρασκευή φρέσκων ραβιολιών ή θήκες ζυμαρικών (διαμέτρους 125 mm, 95 mm, 60 mm). Χρησιμοποιήστε το κάτω μέρος της φόρμας για να κόψετε τη ζύμη, τοποθετήστε την κομμένη ζύμη στο εσωτερικό της φόρμας και στη συνέχεια γεμίστε την. Αναθεωρήστε τις άκρες με ασπρόχτενο αβγό, διπλώστε το μαζί και είστε έτοιμοι. Στη συνέχεια αφαιρέστε το από τη φόρμα και μαγειρέψτε όπως συνήθως.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: πλαστικό
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Διαστάσεις (μήκος/πλάτος/ύψος σε εκατοστά): 23,6 x 15,2 x 2,7

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 2,7
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 5,2
Μήκος(cm) 23,6
product bottom banner