Φρυγανιέρα 750W 2 Θέσεων Με 7 Επίπεδα Ψησίματος Black Plus εstia Home Art 06-12250

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 06-12250
19.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Φρυγανιέρα Black Plus της Estia είναι μια σύγχρονη και λειτουργική προσθήκη στην κουζίνα σας, προσφέροντας απολαυστικά φρυγανισμένο ψωμί με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Με μοντέρνο σχεδιασμό σε χρώματα μαύρου και γκρι, αναβαθμίζει την αισθητική της κουζίνας σας.

Χαρακτηριστικά:

Ισχύς 750W: Με ισχυρό μοτέρ 750W, η φρυγανιέρα εξασφαλίζει γρήγορο και ομοιόμορφο φρυγάνισμα για νόστιμα αποτελέσματα.

2 Θέσεις Ψωμιού: Διαθέτει 2 θέσεις για τοποθέτηση ψωμιού, επιτρέποντας τη φρυγάνιση διάφορων τύπων ψωμιού, από λεπτό έως παχύ.

Αυτόματη Διακοπή: Η αυτόματη διακοπή λειτουργίας εξασφαλίζει ότι το ψωμί σας θα είναι πάντα φρυγανισμένο στο επιθυμητό επίπεδο ψησίματος.

7 Επίπεδα Ψησίματος: Με 7 διαφορετικά επίπεδα ψησίματος, μπορείτε να προσαρμόσετε το αποτέλεσμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Πρακτικά Πλήκτρα Λειτουργίας: Εξοπλισμένη με πλήκτρα αναθέρμανσης, απόψυξης και χειροκίνητης διακοπής για ακόμη περισσότερες επιλογές και άνετη χρήση.

Συνδυάστε τη φρυγανιέρα Black Plus με άλλες μικροσυσκευές της σειράς για μια ολοκληρωμένη εμπειρία στην κουζίνα με στυλ και απόδοση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Ύψος(cm) 17,1
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 14
Μήκος(cm) 25
product bottom banner