Φιγούρα Ανδρική & Υδρόγειος Περιστρεφόμενη Σε Βάση Polyrezin Μαύρο-Χρυσό 26,5x10xH15,5cm Artistic Espiel GOR116

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: GOR116
23.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φιγούρα Ανδρική & Υδρόγειος Περιστρεφόμενη Σε Βάση - Polyresin Μαύρο-Χρυσό Artistic Espiel GOR116

Αναδείξτε τον χώρο σας με τη φιγούρα ανδρικής μορφής και την περιστρεφόμενη υδρόγειο της σειράς Artistic από την Espiel. Η μαύρη και χρυσή πολυρεζινική κατασκευή προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας που ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 26,5 x 10 x H 15,5 cm
Υλικό Κατασκευής: Πολυρεζίνη (Polyresin)
Χρώμα: Μαύρο και χρυσό για μια κομψή και πολυτελή εμφάνιση.
Σχεδίαση: Η συνδυασμένη χρήση μαύρου και χρυσού προσφέρει έναν εντυπωσιακό και διαχρονικό σχεδιασμό.

Ποιοτικές Προδιαγραφές

Κατάλληλο για Δώρο: Ιδανικό ως δώρο για οποιαδήποτε περίσταση, είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε προσωπικό δώρο. Το εντυπωσιακό design το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό.
Διακόσμηση Χώρου: Η φιγούρα με την περιστρεφόμενη υδρόγειο είναι κατάλληλη για γραφεία, σαλόνια, υπνοδωμάτια και άλλους χώρους, προσφέροντας μια αίσθηση στυλ και κομψότητας.

Χρήση

Διακοσμητικό Αντικείμενο: Η περιστρεφόμενη υδρόγειος προσφέρει μία κίνηση που προσθέτει ενδιαφέρον και ζωντάνια στον χώρο σας, ενώ η φιγούρα ανδρικής μορφής ενισχύει την αισθητική.
Κατάλληλο για Κάθε Χώρο: Το μαύρο και χρυσό χρώμα του αντικειμένου επιτρέπει να ταιριάξει σε ποικιλία χώρων, από επαγγελματικά γραφεία έως προσωπικά δωμάτια.

Επιλέξτε τη φιγούρα ανδρικής μορφής με την περιστρεφόμενη υδρόγειο της Espiel για μια κομψή και μοναδική προσθήκη στη διακόσμηση του χώρου σας, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα εκλεπτυσμένο δώρο για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Τύπος Φιγούρες
Υλικό Polyresin
Ύψος(cm) 15,5
Χρώμα Μαύρο, Χρυσό
Πλάτος(cm) 10
Μήκος(cm) 26,5
product bottom banner