Νέο

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Pennel Stripe Laura Ashley LA183803

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183803
15.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Pennel Stripe - Laura Ashley LA183803

Ανακαλύψτε την ευελιξία και την κομψότητα της Τσάντας Πολλαπλών Χρήσεων Pennel Stripe από την Laura Ashley. Αυτή η τσάντα είναι η ιδανική λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες: μεταφορά ειδών σούπερ μάρκετ, βιβλίων, φορητού υπολογιστή, και για πικνίκ ή ταξίδια.

Κομψό Στυλ και Άνεση
Με το μοναδικό σχέδιο Pennel Stripe, αυτή η τσάντα προσφέρει έναν συνδυασμό στυλ και λειτουργικότητας, καθιστώντας την ιδανική για οποιαδήποτε περίσταση. Το κομψό σχέδιο προσθέτει μια μοντέρνα αίσθηση στην καθημερινότητά σας.

Φιλική προς το Περιβάλλον
Κατασκευασμένη από 100% οργανικό βαμβάκι και ανθεκτικό καμβά, η τσάντα αυτή προάγει τη βιωσιμότητα και την υπευθυνότητα προς το περιβάλλον. Επιλέγοντας αυτή την τσάντα, συμβάλλετε στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων, επιλέγοντας μια πιο οικολογική λύση.

Διαστάσεις και Χαρακτηριστικά
Με διαστάσεις 44×36 εκ., η τσάντα προσφέρει άπλετο χώρο για όλα τα απαραίτητα, ενώ είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση, ιδανική για καθημερινές δραστηριότητες και βόλτες.

Διαθέσιμα Σχέδια
Η τσάντα διατίθεται σε έξι διαφορετικά σχέδια, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ και γούστο.

Επιλέξτε την Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων Pennel Stripe από την Laura Ashley και απολαύστε μια πρακτική, κομψή και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την καθημερινότητά σας. Ιδανική για τη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά ποιότητα και στυλ!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι
Ύψος(cm) 44
Χρώμα Πολύχρωμα
Μήκος(cm) 36
product bottom banner