Νέο

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Dandelion Laura Ashley LA183802

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183802
15.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Dandelion - Laura Ashley LA183802

Ανακαλύψτε την ομορφιά και την ευελιξία της Τσάντας Πολλαπλών Χρήσεων Dandelion από την Laura Ashley. Αυτή η τσάντα είναι ιδανική για κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητάς σας, από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ και τη μεταφορά βιβλίων έως το φορητό υπολογιστή, για πικνίκ και ταξίδια.

Κομψό Στυλ και Άνεση
Με το εξαιρετικά κομψό σχέδιο Dandelion, η τσάντα αυτή συνδυάζει την αισθητική με την άνεση, προσφέροντας μια μοντέρνα επιλογή που μπορεί να σας συνοδεύει παντού. Το όμορφο σχέδιο προσθέτει μια φρέσκια αίσθηση στη καθημερινότητά σας.

Φιλική προς το Περιβάλλον
Κατασκευασμένη από 100% οργανικό βαμβάκι και ανθεκτικό καμβά, αυτή η τσάντα προάγει τη βιωσιμότητα, κάνοντάς την μια συνειδητή επιλογή για το περιβάλλον. Συνδυάζοντας στυλ και υπευθυνότητα, είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που νοιάζονται για τον πλανήτη.

Διαστάσεις και Χαρακτηριστικά
Με διαστάσεις 44×36 εκ., η τσάντα αυτή προσφέρει άπλετο χώρο για όλα όσα χρειάζεστε, ενώ είναι ελαφριά και εύκολη στη χρήση, ιδανική για καθημερινές δραστηριότητες.

Διαθέσιμα Σχέδια
Η τσάντα διατίθεται σε έξι διαφορετικά σχέδια, προσφέροντας ποικιλία για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό σας στυλ και γούστο.

Επιλέξτε την Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων Dandelion από την Laura Ashley και απολαύστε μια πρακτική, κομψή και φιλική προς το περιβάλλον λύση για την καθημερινότητά σας. Ιδανική για τη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά ποιότητα και στυλ!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι
Ύψος(cm) 44
Χρώμα Πολύχρωμα
Μήκος(cm) 36
product bottom banner