Τοστιέρα 2 Θέσεων Μαύρη 850W Με Αποσπώμενες Αντικολλητικές Πλάκες εstia Home Art 06-10041

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 06-10041
23.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η τοστιέρα 2 θέσεων με κωδικό 06-10027 από τη σειρά Estia Home Art προσφέρει πολλές δυνατότητες για το ψήσιμο του τοστ, κρεατικών και λαχανικών. Ορίστε μια περιγραφή των χαρακτηριστικών της:

Ισχύς 850W: Με ισχύ 850W, η τοστιέρα παρέχει γρήγορη θέρμανση και αποτελεσματικό ψήσιμο.

Λυχνίες Λειτουργίας & Επίτευξης Θερμότητας: Οι λυχνίες αυτές υποδεικνύουν την ενεργοποίηση της συσκευής και την επίτευξη της κατάλληλης θερμοκρασίας για το ψήσιμο.

Αντικολλητικές Πλάκες Grill: Οι αντικολλητικές πλάκες grill διευκολύνουν τον καθαρισμό και επιτρέπουν ψήσιμο χωρίς την ανάγκη χρήσης πολλού λίπους.

Διαθέτει Πλάκες Grill: Οι πλάκες grill προσφέρουν τη δυνατότητα ψησίματος διαφόρων φαγητών, όχι μόνο τοστ αλλά και κρέατος και λαχανικών.

Χωρητικότητα: 2 Τοστ: Η τοστιέρα μπορεί να ψήσει έως 2 τοστ ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο.

Κατάλληλη για Ψωμί, Κρεατικά και Λαχανικά: Η συσκευή αυτή είναι κατάλληλη για ψήσιμο διαφόρων τροφίμων, όπως ψωμί, κρεατικά και λαχανικά.

Η τοστιέρα αυτή προσφέρει ευελιξία και ευκολία στο ψήσιμο, ενώ οι αντικολλητικές πλάκες και η γρήγορη θέρμανση καθιστούν την εμπειρία ψησίματος απολαυστική και εύκολη.

Χαρακτηριστικά

Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 9,8
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 22,5
Μήκος(cm) 23
product bottom banner