Σφουγγάρι Ανθοδετικής Αφρώδες Πράσινο 23x11xH8cm Kaemingk 700195

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 700195
2.19

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σφουγγάρι ανθοδετικής της Kaemingk είναι ιδανικό για την υποστήριξη και διατήρηση φρέσκων λουλουδιών στις συνθέσεις σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πράσινο αφρώδες υλικό, με διαστάσεις 23cm x 11cm x 8cm, προσφέρει τη βέλτιστη απορρόφηση νερού, διατηρώντας τα λουλούδια σας ενυδατωμένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το υλικό αφρού εξασφαλίζει την σταθερή τοποθέτηση των λουλουδιών, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις για γάμους, εκδηλώσεις ή και την καθημερινή σας διακόσμηση.

Το σφουγγάρι ανθοδετικής είναι σχεδιασμένο για εύκολη κοπή και προσαρμογή σε διάφορα δοχεία ή βάσεις, δίνοντάς σας ευελιξία στην τοποθέτηση λουλουδιών με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Είναι το ιδανικό προϊόν για επαγγελματίες ανθοδέτες αλλά και για όσους ασχολούνται με την ανθοδετική στο σπίτι.

Με την κατάλληλη φροντίδα και χρήση, μπορείτε να διατηρήσετε τα λουλούδια σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ το πρασινωπό του χρώμα βοηθά στην αρμονική ενσωμάτωσή του σε κάθε σύνθεση, προσφέροντας φυσική εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 8
Υλικό Αφρώδες
Χρώμα Πράσινο
Πλάτος(cm) 11
Μήκος(cm) 23
product bottom banner