Σταχτοδοχείο Στοιβαζόμενο Μελαμίνης Μαύρο Ø9,5xH4,3cm APS Bar Supply 27.83616

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.83616
3.46

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σταχτοδοχείο μελαμίνης στοιβαζόμενο σε μαύρο χρώμα είναι μια πρακτική και λειτουργική λύση για τη συλλογή και αποθήκευση των στάχτών από τσιγάρα και πούρα. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας μελαμίνη, ένα ανθεκτικό υλικό που προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση.

Η μελαμίνη είναι γνωστή για την αντοχή της σε υψηλές θερμοκρασίες και τις φθορές, επομένως το σταχτοδοχείο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και ευκολία. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κρατά τις στάχτες και τα καπνά μέσα, εμποδίζοντας το καπνό και τη σκόνη να διασπαρούν στο περιβάλλον.

Το μαύρο χρώμα του δίνει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση, ταιριάζοντας εύκολα με τη διακόσμηση του χώρου σας. Η στοιβαζόμενη λειτουργία του το καθιστά ιδανικό για την εξοικονόμηση χώρου και την ευκολότερη αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται.

Το σταχτοδοχείο μελαμίνης στοιβαζόμενο σε μαύρο χρώμα είναι ένα πρακτικό και κομψό αξεσουάρ για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας, προσφέροντας την ιδανική λύση για τη διαχείριση των στάχτων με άνεση και στυλ.

Σταχτοδοχείο μελαμίνης στοιβαζόμενο διαμέτρου 9εκ, ύψους 4,5εκ, σε μαύρο χρώμα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Μεγάλης αντοχής, Στοιβαζόμενο
Ύψος(cm) 4,3
Υλικό Μελαμίνη
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 9,5
product bottom banner