Στίφτης Χειρός & Αποθήκευσης 500ml Φ15xH21cm Γυάλινος Kilner 0025.842

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.842
25.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

"Το σετ στίφτη χειρός και αποθήκευσης της Kilner® είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν ευκολία στην εξαγωγή φρέσκου χυμού από φρούτα. Αποτελείται από ένα γυάλινο βάζο Kilner® χωρητικότητας 0,5 λίτρου και ένα εξάρτημα στίφτη από γυαλί. Η διαδικασία είναι απλή: απλά τοποθετήστε το εξάρτημα στίφτη στο άνοιγμα του βάζου Kilner® και στύψτε μισό κομμάτι κιτροειδούς φρούτου, όπως πορτοκάλια, λεμόνια και λάιμ, για να αφήσετε τον χυμό να ρέει ελεύθερα.

Το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα αποστράγγισης προσφέρει τη δυνατότητα να παγιδεύονται οι κουκουτσιές και η σάρκα του φρούτου, επιτρέποντας μόνο τους χυμούς να συλλέγονται στο βάζο από κάτω. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, σφραγίστε το βάζο με το αεροστεγές καπάκι για να αποθηκεύσετε τον χυμό στο ψυγείο.

Αυτό το σετ στίφτη είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης με βάζα Kilner® χωρητικότητας 1 λίτρου, 1,5 λίτρου και 2 λίτρων. Απολαύστε φρέσκο, υγιεινό χυμό χωρίς κόπο και ανακαλύψτε την αυθεντική ποιότητα της Kilner® σε κάθε χρήση. Επιπλέον, το γυάλινο υλικό είναι ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ το σύστημα σφράγισης διατηρεί τη φρεσκάδα του χυμού για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και απολαύστε το φρέσκο, φυσικό χυμό όποτε το επιθυμείτε!"

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Kilner
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Ύψος(cm) 21
Υλικό Γυαλί
Χωρητικότητα (ml) 500
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 15
product bottom banner