Σπάτουλα - Παλέτα Ζαχαροπλαστικής Ανοξείδωτη 31cm Misty Nava 10-111-020

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-111-020
3.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η σπάτουλα γλάσου ζαχαροπλαστικής "Misty" της NAVA αποτελεί ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση και επικάλυψη των ζαχαρωτών και των γλυκών δημιουργιών. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, είναι κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα και προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία στη χρήση.

Η εργονομική soft-touch λαβή παρέχει άνετο και ακριβή χειρισμό, ενώ η πρακτική οπή στην άκρη της σας δίνει τη δυνατότητα να την κρεμάτε, καθιστώντας την ευκολοχρηστία και προσβασιμότητα.

Η σειρά εργαλείων κουζίνας "Misty" προσφέρει ποικιλία από πρακτικά και αισθητικά εργαλεία για τους λάτρεις της κουζίνας. Ακολουθεί σύγχρονες αρχές σχεδιασμού και λειτουργικότητας, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα.

Για τη συντήρηση της σπάτουλας, ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες χρήσης για τα ανοξείδωτα εργαλεία κουζίνας. Προσέξτε να πλένετε και να στεγνώνετε καλά το προϊόν μετά από κάθε χρήση, αποφεύγοντας τη χρήση σκληρών καθαριστικών ή μεταλλικών σφουγγαριών. Έτσι θα διατηρήσετε την ποιότητα και την απόδοση της σπάτουλας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Misty By Nava
Ύψος(cm) 3,5
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 3,5
Μήκος(cm) 31
product bottom banner