Σουρωτήρι Κωνικό Με Σίτα Ανοξείδωτο Φ8xH23cm GTSA 53-421

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 53-421
2.29

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σουρωτήρι Κωνικό με Σίτα Ανοξείδωτο Φ8xH23cm GTSA 53-421

Αυτό το σουρωτήρι κωνικό με σίτα είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο στην κουζίνα σας, κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές στο μαγείρεμα και τη ζαχαροπλαστική.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: Με μήκος 23cm και διάμετρο 8cm, αυτό το σουρωτήρι παρέχει επαρκή χωρητικότητα για να φιλτράρει μεγάλες ποσότητες υλικού.
Υλικό: Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα (inox), προσφέρει αντοχή στη χρήση και εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση, καθιστώντας το κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.
Σχεδιασμός: Η κωνική μορφή με σίτα επιτρέπει την αποτελεσματική διάστρωση των υλικών, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο φιλτράρισμα και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αυτό το σουρωτήρι αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο στην κουζίνα σας, καθιστώντας εύκολη τη διαδικασία του φιλτραρίσματος υλικών και την επίτευξη επαγγελματικών αποτελεσμάτων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 8
Μήκος(cm) 23
product bottom banner