Σουπλά Φαγητού Smallband PVC Γκρί 33x45cm 60015 APS Bar Supply 27.60015

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.60015
4.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ασημί σουπλά από PVC είναι ένα κομψό και λειτουργικό αξεσουάρ για τον τραπεζομάντηλο που προσφέρει προστασία και στυλ στον χώρο του φαγητού σας. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας PVC υλικό, το οποίο του προσδίδει ανθεκτικότητα και ευκολία στον καθαρισμό.

Το σουπλά από PVC έχει μια υπέροχη ασημί απόχρωση, που προσθέτει λάμψη και κομψότητα στον τραπεζομάντηλο σας. Η λεπτή υφή του το κάνει ιδανικό για να τοποθετείτε τα πιάτα , τα ποτήρια και τα μαχαιροπήρουνα πάνω του με άνεση, ενώ παράλληλα προστατεύει το τραπέζι από γρατζουνιές και λεκέδες.

Το PVC υλικό προσφέρει επίσης αντοχή στη θερμότητα, καθιστώντας το σουπλά ασημί κατάλληλο για χρήση με ζεστά πιάτα και σκεύη, χωρίς να αφήνει ίχνη ή να καταστρέφεται. Επιπλέον, η αδιαβροχότητα του υλικού κάνει το σουπλά εύκολο να καθαριστεί απλά με ένα πανί και νερό.

Το ασημί χρώμα και η λαμπερή υφή του σουπλά από PVC προσθέτουν μια υψηλής αισθητικής νότα στον τραπεζικό σας χώρο, καθιστώντας το ιδανικό για ειδικές περιστάσεις, δεξιώσεις, γιορτές ή ακόμη και για την καθημερινή χρήση. Επιπλέον, η πολυλειτουργικότητα του σας επιτρέπει να το συνδυάσετε με διάφορα στυλ διακόσμησης, προσθέτοντας λάμψη και κομψότητα σε κάθε τραπέζι.

Εν κατακλείδι, το σουπλά ασημί από PVC είναι ένα κομψό και πρακτικό αξεσουάρ που θα προσθέσει λειτουργικότητα και φινέτσα στον τραπεζικό σας χώρο, ενώ ταυτόχρονα θα προστατεύει το τραπέζι σας από φθορές και καθημερινή φθορά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Ύψος(cm) 0,1
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Χρώμα Γκρι
Πλάτος(cm) 33
Μήκος(cm) 45
product bottom banner