Σουπλά Διπλής Όψης 48x35cm Daniela Oil Yellow Kitchen Linen Laura Ashley LA183135

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183135
10.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τα διπλής όψης σουπλά Daniela Oil Yellow από τη σειρά Kitchen Linen της Laura Ashley είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στυλ και προστασία στο τραπέζι σας.

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά με σύνθεση 40% βαμβάκι, 30% λινό και 30% πολυεστέρας, αυτά τα σουπλά είναι ανθεκτικά και προσφέρουν μακροχρόνια αντοχή.

Με διαστάσεις 48x35 εκατοστά, αυτά τα σουπλά καλύπτουν το τραπέζι σας με στυλ και φινέτσα. Η έντονη κίτρινη απόχρωση προσδίδει φωτεινότητα και ζωντάνια στον χώρο σας, ενώ ο συνδυασμός δύο διαφορετικών σχεδιασμών τους τους κάνει ιδανικούς για κάθε περίσταση.

Η Laura Ashley είναι ένα διάσημο brand στη βιομηχανία των σερβίτσιων, γνωστό για τα εκλεπτυσμένα, σύγχρονα και χαρούμενα σχέδιά του. Με τη χρήση φυσικών υλικών, όπως το λινό και το βαμβάκι, προσφέρει μοναδική ποιότητα και στυλ σε κάθε προϊόν της.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Kitchen Linen By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι, Λινό, Πολυεστέρας
Χρώμα Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 35
Μήκος(cm) 48
product bottom banner