Σουβλάκια Ψησίματος Σετ 6 τμχ Ανοξείδωτα 44cm εstia Home Art 05-11895

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 05-11895
4.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τα Σουβλάκια Ψησίματος σε Σετ 6 τεμαχίων από Ανοξείδωτο Χάλυβα με μήκος 44cm της σειράς Estia Home Art με κωδικό 05-11895 είναι ιδανικά για να απολαύσετε νόστιμα ψητά και σουβλάκια στον χώρο σας.

Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα, τα σουβλάκια είναι ανθεκτικά στη ρύπανση και διατηρούνται σε άριστη κατάσταση μετά από πολλαπλές χρήσεις. Με μήκος 44cm, παρέχουν αρκετό χώρο για να φορτώσετε διάφορα είδη κρέατος, λαχανικών ή θαλασσινών, ενώ η ανοξείδωτη κατασκευή τους επιτρέπει να αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες του ψησίματος.

Αυτό το σετ σουβλακιών είναι ιδανικό για χρήση σε ψησταριές, ψησταριές κάρβουνου, ηλεκτρικές ψησταριές και άλλες συσκευές ψησίματος, καθιστώντας το εύκολο να δημιουργήσετε νόστιμα και υγιεινά γεύματα στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 1
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 1
Μήκος(cm) 44,3
product bottom banner