Σιφόν Σαντιγί Αλουμινίου Λευκό 500ml Ø8xH26cm Kitchen Line 588369 Hendi 30.40129

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.40129
41.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σιφόν σαντιγίς αλουμινίου είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό εργαλείο κουζίνας που χρησιμοποιείται κυρίως για να δημιουργήσει ελαφριά, αφράτη σαντιγί ή κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει γλυκά, γεύσεις καφέ, κοκτέιλ, παγωτά και πολλά άλλα. Η κατασκευή του από αλουμίνιο το καθιστά ελαφρύ και ανθεκτικό, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα.

Το σιφόν σαντιγίς αλουμινίου αποτελείται από δύο κύρια μέρη: το σώμα του σιφόν, που περιέχει την κρέμα ή τη σαντιγί, και το κεφάλι του σιφόν, που περιλαμβάνει τη βαλβίδα και τον μηχανισμό παροχής. Η σύνδεση αυτών των δύο μερών γίνεται με ασφάλεια, επιτρέποντας την εύκολη λειτουργία και αποτρέποντας τις διαρροές.

Η χρήση του σιφόν σαντιγίς αλουμινίου είναι απλή και γρήγορη. Αρχικά, γεμίζετε το σώμα του σιφόν με το υγρό περιεχόμενο που επιθυμείτε να μετατρέψετε σε σαντιγί ή κρέμα. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το κεφάλι του σιφόν πάνω στο σώμα και σφίγγετε καλά. Ενεργοποιείτε τη βαλβίδα και αφήνετε την πίεση να κάνει τη δουλειά της. Αυτό επιτρέπει στην αέρια κρέμα να διακινείται μέσα από τον σωλήνα, μετατρέποντας το υγρό περιεχόμενο σε αφράτη και νόστιμη σαντιγί.

Το σιφόν σαντιγίς αλουμινίου είναι εύκολο στον καθαρισμό και τη συντήρηση, καθιστώντας το ιδανικό για την καθημερινή χρήση στην κουζίνα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικιακό περιβάλλον. Επιπλέον, το αλουμινένιο υλικό εξασφαλίζει μακρά διάρκεια ζωής και αντοχή στη χρήση.

Συνοψίζοντας, το σιφόν σαντιγίς αλουμινίου είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τη δημιουργία υπέροχων σαντιγί, κρεμών και αφρώδων λιχουδιών που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα προσθέσουν μια διασκεδαστική νότα στην απόλαυση των γευστικών σας δημιουργιών.

ΣΙΦΟΝ ΣΑΝΤΙΓΙ KITCHEN LINE
– Κεφαλή αλουμινίου και φιάλη αλουμινίου
με λευκή επίστρωση.
– Με 3 διαφορετικές μύτες, βάση αμπούλας
(N₂O), καθώς και βούρτσα για καθάρισμα.
– Ακατάλληλο για ζεστές σάλτσες.
– Για τη χρήση απαιτείται αμπούλα
μονοξειδίου του αζώτου (N₂O) που δεν
περιλαμβάνεται.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Kitchen Line By Hendi
Ύψος(cm) 26
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Άσπρο
Χωρητικότητα (ml) 500
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner