Σερβίτσιο Πορσελάνης Σετ 16 τμχ Σε Κουτί Δώρου Heritage Laura Ashley LA182783

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182783
239.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

"Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με αυτό το εκλεπτυσμένο σετ 16 τεμαχίων πιάτων από τη συλλογή Heritage της Laura Ashley. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 4 κούπες, 4 μπολ, 4 πιάτα ρηχά για τον κύριο πίνακα και 4 μεγαλύτερα πιάτα ρηχά, όλα σε εκπληκτικά σχέδια και χρώματα.

Κάθε κομμάτι αυτού του σετ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Inglazed New Bone China, προσφέροντας αντοχή και αξιοπιστία. Τα υπέροχα σχέδια του Heritage σετ είναι εμπνευσμένα από vintage σχέδια της Laura Ashley, δίνοντας έναν αέρα κομψότητας και κομψότητας στο τραπέζι σας.

Με διαφορετικά σχέδια και χρώματα σε κάθε κομμάτι, το σετ Heritage προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακόσμησης της τραπεζαρίας σας. Κάθε σετ παρουσιάζεται σε ένα κομψό κουτί δώρου, καθιστώντας το ιδανικό για δώρο σε ειδικές περιστάσεις.

Ενημερώστε την τραπεζαρία σας και προσθέστε μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας με αυτό το υπέροχο σετ πιάτων Laura Ashley Heritage σήμερα!"

Το Σετ Περιλαμβάνει:

4 Κούπες Midnight Pinstripe Uni 32 cl
4 Μπωλ Cobblestone Pinstripe 16 εκ.
4 Πιάτα Ρηχά Cobblestone Pinstirpe Uni 20 εκ.
4 Πιάτα Ρηχά Midnight Pinstripe Uni 26 εκ.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Heritage By Laura Ashley
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 28,5
Χρώμα Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 27
Μήκος(cm) 29,2
product bottom banner