Σερβίτσιο Πορσελάνης Σετ 12 τμχ Μπλε – Λευκό Σε Κουτί Δώρου Blueprint Laura Ashley LA182676

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182676
150.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

"Απολαύστε το πρωινό σας με στυλ και κομψότητα με αυτό το εκλεπτυσμένο σετ φαγητού 12 τεμαχίων από τη συλλογή Blueprint της Laura Ashley. Αυτό το σετ περιλαμβάνει μια ποικιλία κούπες, μπωλ και ρηχά πιάτα, κάθε ένα με μοναδικό σχεδιασμό που δίνει ένα διαχρονικό και κομψό ύφος στο τραπέζι σας.

Το σετ περιλαμβάνει:

4 κούπες χωρητικότητας 35 cl
4 μπωλ με διάμετρο 16 εκατοστά
4 ρηχά πιάτα με διάμετρο 23 εκατοστά

Κάθε κομμάτι του σετ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Inglazed New Bone China, προσφέροντας αντοχή και αξιοπιστία. Η ποικιλία σχεδιασμών προσθέτει μια διασκεδαστική νότα στο τραπέζι σας, ενώ το μπλε και λευκό χρώμα δημιουργεί έναν φρέσκο και αναζωογονητικό αισθητικό χαρακτήρα.

Αυτό το σετ φαγητού είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων, προσφέροντας ευκολία στη χρήση και τη φροντίδα. Έρχεται σε ένα κομψό κουτί δώρου, καθιστώντας το ιδανικό για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα ή για προσωπική χρήση σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας και δώστε ένα νέο επίπεδο στην αισθητική του τραπεζιού σας με αυτό το κομψό σετ Blueprint της Laura Ashley σήμερα!"

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 24,8
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Πλάτος(cm) 25,5
Μήκος(cm) 25,5
product bottom banner