Σαμπανιέρα Διάφανη Ακρυλική 3Lt 27x20xH21cm Basket APS Bar Supply 27.36052

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.36052
23.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σαμπανιέρα ακρυλική 3 lt διαστάσεων 27x20εκ, ύψους 21εκ, με χερούλια. Διάφανη.
Η διαφανή ακρυλική σαμπανιέρα είναι ένα κομψό και λειτουργικό αξεσουάρ που χρησιμοποιείται για να διατηρεί και να παρουσιάζει το κρασί ή τη σαμπάνια σας με στυλ. Κατασκευασμένη από διαφανές ακρυλικό υλικό, η σαμπανιέρα δίνει μια μοντέρνα αίσθηση και επιτρέπει να απολαμβάνετε την θέα του περιεχομένου της.

Η διαφανής σχεδίαση της σαμπανιέρας επιτρέπει να διακοσμείτε και να προβάλλετε τις φιάλες κρασιού ή σαμπάνιας σας, προσθέτοντας μια αίσθηση κομψότητας στο τραπέζι σας ή στο μπαρ. Επιπλέον, η ανθεκτική φύση του ακρυλικού υλικού την καθιστά ανθεκτική στον χρόνο και εύκολη στον καθαρισμό.

Η σαμπανιέρα διαφανής ακρυλική είναι ιδανική για ειδικές περιστάσεις, όπως γενέθλια, εορτές, ή ρομαντικά δείπνα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε επαγγελματικά γεγονότα ή εκδηλώσεις. Είναι ένα όμορφο δώρο για τους λάτρεις του κρασιού ή της σαμπάνιας, προσφέροντας την δυνατότητα να απολαύσουν την αγαπημένη τους ποτό με πολυτέλεια και στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Ύψος(cm) 21
Υλικό Ακρυλικό
Χωρητικότητα (ml) 3000
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 20
Μήκος(cm) 27
product bottom banner