Σαλτσιέρα Πορσελάνης 250ml 8,8x8xH13cm White Likid Revol RV644306

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: RV644306
49.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σαλτσιέρα Πορσελάνης 250ml 8,8x8xH13cm White Likid Revol RV644306

Αναβαθμίστε την εμπειρία του σερβιρίσματος με τη σαλτσιέρα πορσελάνης "White Likid" της Revol. Με χωρητικότητα 250 ml και διαστάσεις 8,8x8xH13 cm, αυτή η κομψή σαλτσιέρα φέρνει πολυτέλεια και πρακτικότητα σε κάθε τραπέζι, καθιστώντας την ιδανική για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Επαγγελματική Χρήση: Κατάλληλη για επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια και καφέ, προσφέροντας εξαιρετική ανθεκτικότητα και ποιότητα.
Κατάλληλο για Πλυντήριο Πιάτων: Ασφαλής για το πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας εύκολο καθαρισμό και διατήρηση της υγιεινής.
Κατάλληλο για Τρόφιμα: Υλικά που δεν απορροφούν λίπη και οσμές, διασφαλίζοντας την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων.
Κατάλληλο για Φούρνο Μικροκυμάτων: Ιδανική για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων, προσφέροντας επιπλέον ευελιξία.
Inglazed Colours: Τα χρώματα κάτω από το υάλωμα προσφέρουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση χωρίς ξεθώριασμα.
Μεγάλης Αντοχής: Κατασκευασμένη για να αντέχει σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση.
Στοιβαζόμενη: Σχεδιασμένη για εύκολη αποθήκευση και εξοικονόμηση χώρου.

Υλικό Κατασκευής:

Πορσελάνη: Υψηλής ποιότητας πορσελάνη που πυρώνεται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή και αντίσταση σε γρατσουνιές και μηχανικές καταπονήσεις.

Χρήση:

Αξεσουάρ Σερβιρίσματος: Ιδανική για σερβίρισμα σαλτσών, κρεμών και άλλων συνοδευτικών, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας και πρακτικότητας στο τραπέζι σας.

Η σαλτσιέρα πορσελάνης "White Likid" της Revol συνδυάζει την ποιοτική κατασκευή με την υψηλή αισθητική, καθιστώντας την ιδανική για δημιουργία αξέχαστων γευμάτων. Η ανθεκτικότητά της και οι εξαιρετικές της ιδιότητες την κάνουν απαραίτητη για κάθε επαγγελματικό και οικιακό χώρο.

Αποκτήστε τη σαλτσιέρα "White Likid" σήμερα και απολαύστε την τέλεια ισορροπία μεταξύ κομψότητας και λειτουργικότητας.

Χ

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Revol
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, Μεγάλης αντοχής, Χρώμα κάτω απο το υάλωμα
Σειρά Likid By Revol
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 13
Χωρητικότητα (ml) 250
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 8
Μήκος(cm) 8,8
product bottom banner