Σαλατιέρα Κωνική Βαθιά Πορσελάνης Λευκή Φ18xH6,5cm GTSA 60-023618

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60-023618
4.89

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την παρουσίαση των σαλατών σας με τη Σαλατιέρα Κωνική Βαθιά Πορσελάνης Λευκή GTSA 60-023618. Κατασκευασμένη από πορσελάνη υψηλής ποιότητας, αυτή η σαλατιέρα συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα στο τραπέζι σας.

Με ύψος 6,5cm και διάμετρο 18cm, η κωνική σχεδίαση αυτής της σαλατιέρας προσφέρει επαρκή χωρητικότητα για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σαλάτες. Η λευκή απόχρωση προσδίδει μια διακριτική και κομψή αισθητική στο τραπέζι σας.

Κάθε λεπτομέρεια της σαλατιέρας παράγεται με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, εξασφαλίζοντας την αντοχή και την ανθεκτικότητα στη χρήση. Η ιδανική επιλογή για κάθε τραπέζι, αυτή η σαλατιέρα θα προσδώσει μια αίσθηση κομψότητας και φινέτσας στο σερβίρισμά σας.

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με τη Σαλατιέρα Κωνική Βαθιά Πορσελάνης Λευκή GTSA 60-023618 και απολαύστε τις σαλάτες σας με στυλ και κομψότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σαλάτας
Σχήμα Κωνικό, Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 6,5
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 18
product bottom banner