Σακούλες Κενού Αέρος (Vacuum) PA/PE Ρολό Γκοφρέ 25x500cm GTSA 25-2033

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 25-2033
5.97

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Εξερευνήστε την κορυφαία ποιότητα των Σακουλών Κενού Αέρος (Vacuum) PA/PE Ρολό Γκοφρέ GTSA 25-2033 και αναδείξτε το μαγείρεμά σας σε νέα επίπεδα. Κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας PE/PA, αυτές οι σακούλες είναι ο ιδανικός σύντροφος για την τεχνική μαγειρέματος Sous Vide.

Με διαστάσεις 25x500cm, το ρολό αυτό παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες σακούλες κατάλληλες για κάθε ανάγκη. Η εξαιρετική αντοχή τους σε υψηλές θερμοκρασίες τις καθιστά ιδανικές για μαγείρεμα σε διάφορες θερμοκρασίες, όπως 100°C για 15 λεπτά, 90°C για 30 λεπτά, 80°C για 1 ώρα και 70°C για 2 ώρες.

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας με τις Σακούλες Κενού Αέρος (Vacuum) PA/PE Ρολό Γκοφρέ GTSA 25-2033 και απολαύστε επαγγελματικά αποτελέσματα κάθε φορά!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Πολυαιθυλένιο (PE), Πολυαμίδιο(PA)
Ύψος(cm) 500
Χρώμα Διάφανο
Μήκος(cm) 25
product bottom banner