Σακούλες Κενού Αέρος (Vacuum) PA/PE Γκοφρέ 35x25cm 100τμχ GTSA 25-3526

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 25-3526
29.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευκολία στο μαγείρεμα Sous Vide με τις Σακούλες Κενού Αέρος (Vacuum) PA/PE Γκοφρέ GTSA 25-3526. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά PE/PA, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για την διατήρηση της φρεσκάδας και την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων σας.

Με διαστάσεις 35x25cm, αυτές οι σακούλες προσφέρουν αρκετό χώρο για να μαγειρέψετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Κατάλληλες για χρήση σε διάφορες θερμοκρασίες, οι σακούλες αυτές είναι ιδανικές για μαγείρεμα Sous Vide σε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας: 100°C για 15 λεπτά, 90°C για 30 λεπτά, 80°C για 1 ώρα και 70°C για 2 ώρες.

Διατηρήστε τη γεύση, τα θρεπτικά συστατικά και την αρωματική ποιότητα των τροφίμων σας με τις Σακούλες Κενού Αέρος (Vacuum) PA/PE Γκοφρέ GTSA 25-3526 και απολαύστε επαγγελματικά αποτελέσματα μαγειρέματος κάθε φορά!

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Πολυαιθυλένιο (PE), Πολυαμίδιο(PA)
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 25
Μήκος(cm) 35
product bottom banner