Σέικερ - Shaker Boston 550ml Ανοξείδωτο/Γυάλινο Ασημί/Διάφανο H18cm GTSA 23-9136

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 23-9136
10.78

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και στυλ με τον Σέικερ Boston 550ml Ανοξείδωτο/Γυάλινο Ασημί/Διάφανο GTSA 23-9136. Αυτός ο εκπληκτικός σέικερ συνδυάζει την ανθεκτικότητα του ανοξείδωτου χάλυβα με την κομψότητα του γυαλιού, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία στην παρασκευή των αγαπημένων σας cocktails.

Με ύψος 18cm και χωρητικότητα 0.55 λίτρα, αυτός ο σέικερ παρέχει αρκετό χώρο για να δημιουργήσετε μίξεις μεγάλου όγκου. Η συνδυασμένη κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα και γυαλί προσδίδει αντοχή και κομψότητα στο σέρβιρισμα σας.

Αυτός ο σέικερ είναι ιδανικός τόσο για την οικιακή όσο και για την επαγγελματική χρήση, και αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε λάτρη των cocktails. Με τον επιβλητικό σχεδιασμό του και την πρακτική του λειτουργία, θα αναβαθμίσει άμεσα την μπαρ σας σε ένα επίπεδο ακόμα υψηλότερο.

Αναδείξτε τις ικανότητές σας στην παρασκευή cocktails και εντυπωσιάστε τους φίλους σας με τον Σέικερ Boston 550ml Ανοξείδωτο/Γυάλινο Ασημί/Διάφανο GTSA 23-9136.


Award Winner
Assign specific blocks to specific products. The most comprehensive product selection rules in Opencart.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 18
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί
Χρώμα Ασημί, Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 550
product bottom banner