Σέικερ Parisienne Ανοξείδωτο 2 Τμημάτων 630ml 78500301 Pintinox 19.50557

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 19.50557
35.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σέικερ 2 τμημάτων με χωρητικότητα 63 cl από ανοξείδωτο ατσάλι. Ένα μικρό δοχείο ανάμειξης ποτών με εργονομική και μοντέρνα σχεδίαση.

Ο ανοξείδωτος σέικερ διπλής τμηματοποίησης της εταιρίας Pintinox είναι ένα κομψό και πρακτικό εργαλείο για την παρασκευή δροσερών και απολαυστικών κοκτέιλ. Αποτελείται από δύο τμήματα.
Η σχεδίαση του σέικερ ανοξείδωτου Pintinox είναι κομψή και αισθητικά ελκυστική, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να επηρεάζεται από τα συστατικά των κοκτέιλ.

Ο σέικερ ανοξείδωτος 2 τμημάτων Pintinox είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους απολαμβάνουν τη δημιουργία κοκτέιλ στο σπίτι ή σε επαγγελματικά μαγαζιά. Είναι ένα αξεσουάρ που προσθέτει κομψότητα και ποιότητα στις παρασκευές σας, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pintinox
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα (ml) 630
product bottom banner