Σέικερ Για Μείγμα 475ml Πλαστικό/Ανοξείδωτο Twister Gefu 10800

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10800
22.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σπιτικά σπαέτς, τηγανίτες ή κρέπες στη στιγμή: το σέικερ κρεπ και τηγανίτα συνοδεύεται από συνταγές και κάνει το τέλειο κουρκούτι!

Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όταν φτιάχνετε σπιτικά spaetzle , τηγανίτες ή κρέπες: τα συστατικά σημειώνονται στο σέικερ κρεπ και τηγανίτας με τη σειρά τους. δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πρωτοποριακό «Twister» στο σεικερ για κρέπες και τηγανίτες, κλείστε το με το καπάκι 5 οπών, τοποθετήστε το στεγανοποιητικό καπάκι από πάνω, ανακινήστε το δυνατά για λίγο και μετά αφήστε το ομοιογενές μείγμα να φουσκώσει λίγο. Μετά από αυτό, το κουρκούτι μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία ως συνήθως. Λόγω των αντιολισθητικών ένθετων λαβής από σαντοπρενίου, έχετε πάντα μια υπέροχη λαβή στο σεικερ κρεπ και τηγανίτας. Έτσι, το πακέτο all-inclusive, χωρίς ανησυχίες ολοκληρώθηκε: μετά τη χρήση, το σεικερ κρεπ και σπαέτς μπορεί να καθαριστεί στο πλυντήριο πιάτων. δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό!

φιλικό προς το χρήστη γιατί τα συστατικά είναι σημειωμένα στο shaker για layering
βέλτιστη ανάμειξη ζύμης με το καινοτόμο "Twister"
όγκος γέμισης 475 ml
Ø 8,0 cm, L 7,7 cm, Π 7,4 cm, Υ 23,9 cm
υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο / πλαστικό

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Ύψος(cm) 23,9
Χωρητικότητα (ml) 475
Χρώμα Διάφανο, Μαύρο
Πλάτος(cm) 7,4
Μήκος(cm) 7,7
product bottom banner