Προέκταση Για Καλάθι Ποτηριών Πλαστικό 36 Θέσεων 50x50xH4,5m GTSA 71-3005

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 71-3005
9.86

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Επεκτείνετε τη χωρητικότητα και τη λειτουργικότητα του καλαθιού σας με την Προέκταση Για Καλάθι Ποτηριών Πλαστικό GTSA 71-3005. Αυτή η πρακτική προέκταση δημιουργεί επιπλέον χώρο για την τοποθέτηση περισσότερων ποτηριών, ενισχύοντας την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο.

Με διαστάσεις 50x50xH4,5cm και σχεδιασμό που δέχεται 36 θέσεις ποτηριών, αυτή η προέκταση παρέχει επιπλέον χωρητικότητα χωρίς να χάνεται χώρος. Ο ανοικτός σχεδιασμός εξασφαλίζει εύκολο πλύσιμο και γρήγορο στέγνωμα, ενώ η ενισχυμένη κατασκευή εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Με τις προεκτάσεις που κουμπώνουν εύκολα και σταθερά στις βάσεις, αυτή η προέκταση προσφέρει επιπλέον λειτουργικότητα χωρίς κόπο. Επιλέξτε την Προέκταση Για Καλάθι Ποτηριών Πλαστικό GTSA 71-3005 και βελτιώστε την οργάνωση του επαγγελματικού σας χώρου με πρακτικότητα και ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σχήμα Τετράγωνο
Ύψος(cm) 4,5
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 50
Μήκος(cm) 50
product bottom banner