Ποτήρι Red Wine Γυάλινο Διάφανο 245ml Ø7,4xH16,9cm Alexander Uniglass 93503

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 93503
1.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ποτήρι κρασιού Red Wine της σειράς Alexander Uniglass (κωδικός 93503) είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή για να αναδείξετε την απόλαυση του αγαπημένου σας κόκκινου κρασιού. Κατασκευασμένο από γυαλί, αυτό το διάφανο ποτήρι διαθέτει μια κομψή σχεδίαση που ενσωματώνει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Με χωρητικότητα 245ml, αυτό το ποτήρι είναι ιδανικό για τη σερβιρίσματος του κρασιού σας με στυλ. Οι διαστάσεις του, με διάμετρο Ø7,4cm και ύψος 16,9cm, παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση στο χέρι σας καθώς απολαμβάνετε κάθε γουλιά.

Η σειρά Alexander Uniglass διακρίνεται για την ποιότητα και την κομψότητα των προϊόντων της, καθιστώντας το ποτήρι Red Wine ένα αξεπέραστο αξεσουάρ για τον οινοφίλο που αναζητά την τελειότητα σε κάθε οινοποσία. Απολαύστε την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα που προσφέρει αυτό το ποτήρι και αναδείξτε την εμπειρία του κόκκινου κρασιού σας με κάθε γεύση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniglass
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Κρασιού
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 16,9
Χωρητικότητα (ml) 245
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 7,4
product bottom banner