Ποτήρι Champagne Γυάλινο Διάφανο 230ml Ø10xH13,1cm Kouros Uniglass 96502

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 96502
1.69

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καλωσορίστε την πολυτέλεια στις στιγμές σας με το Ποτήρι Champagne Γυάλινο της σειράς Kouros Uniglass (Κωδικός: 96502). Αυτό το εκλεπτυσμένο ποτήρι συνδυάζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής με την αψεγάδιαστη αισθητική, προσφέροντας μια αξεπέραστη εμπειρία απόλαυσης Champagne.

Με χωρητικότητα 230ml, αυτό το γυάλινο ποτήρι διαθέτει διαφανές σχέδιο που επιτρέπει την απόλυτη απολαυστική θέα του πολύτιμου περιεχομένου του. Οι διαστάσεις Ø10xH13,1cm δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη συμφωνία ανάμεσα στο design και την λειτουργικότητα, ενώ η εργονομική λαβή προσφέρει άνεση κατά τη χρήση.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί, το ποτήρι αυτό αναδεικνύει την λάμψη και το χρώμα του Champagne σας, προσθέτοντας μια νότα πολυτέλειας σε κάθε ειδική σας στιγμή. Είτε πρόκειται για εορταστική στιγμή είτε για μια ξεχωριστή στιγμή χαράς, το Ποτήρι Champagne της σειράς Kouros Uniglass αποτελεί την επιλογή των απαιτητικών λάτρεων του καλού κρασιού. Αναδείξτε τη συλλογή σας με αυτό το κομψό ποτήρι, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη διάσταση στην τέχνη της απόλαυσης του Champagne.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniglass
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Σαμπάνιας
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 13,1
Χωρητικότητα (ml) 230
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 10
product bottom banner