Ποτήρι Κρυσταλλίνης Flute 320ml Φ7,3xH26cm Magnifico Luigi Bormioli 08.00148

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 08.00148
8.09

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Κρυσταλλίνης Flute 320ml Magnifico Luigi Bormioli 08.00148 – Εκλεπτυσμένη Αισθητική για Μοναδικές Γευστικές Εμπειρίες

Αναβαθμίστε την εμπειρία του σερβιρίσματος με το ποτήρι κρυσταλλίνης Flute της σειράς Magnifico από τη Luigi Bormioli, με χωρητικότητα 320ml. Η σειρά Magnifico είναι γνωστή για το διαχρονικό, εκλεπτυσμένο της σχήμα, που προσδίδει κομψότητα σε κάθε τραπέζι. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας κρυσταλλίνη χωρίς μόλυβδο, αυτά τα ποτήρια συνδυάζουν πολυτέλεια και ανθεκτικότητα. Το ενισχυμένο στέλεχος (stem) προσφέρει επιπλέον αντοχή σε σπασίματα, διασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση.

Το συγκεκριμένο ποτήρι Flute είναι ιδανικό για το σερβίρισμα σαμπάνιας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Το λεπτό του σχήμα βοηθά στη συγκέντρωση των αρωμάτων, προσφέροντας την τέλεια αίσθηση σε κάθε γουλιά.

Ποιότητα και Ανθεκτικότητα
Η κρυσταλλίνη χωρίς μόλυβδο που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των ποτηριών της σειράς Magnifico είναι γνωστή για τη διαφάνεια και τη στιβαρότητά της. Το ενισχυμένο στέλεχος εξασφαλίζει αντοχή στα καθημερινά χτυπήματα, καθιστώντας το ποτήρι κατάλληλο τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Υλικό: Κρυσταλλίνη χωρίς μόλυβδο
Χωρητικότητα: 320ml (32cl)
Διαστάσεις: Διάμετρος 7,3cm, Ύψος 26cm
Σειρά: Magnifico
Χρώμα: Διάφανο

Αναδείξτε τη σαμπάνια σας και προσθέστε μια πινελιά πολυτέλειας σε κάθε εορταστική περίσταση με το ποτήρι Flute της σειράς Magnifico. Η εξαιρετική διαφάνεια και η λεπτομερής κατασκευή του εξασφαλίζουν μια εμπειρία που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας.

Κωδικός προϊόντος: 08.00148

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Luigi Bormioli
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Προτεινόμενη Χρήση Σαμπάνιας
Σειρά Magnifico By Luigi Bormioli
Υλικό Κρυσταλλίνη
Ύψος(cm) 26
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 320
Διάμετρος(cm) 7,3
product bottom banner