Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Kraft 16oz Φ90mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530015KR

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Q530015KR
3.05

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Kraft 16oz Φ90mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530015KR

Αναβαθμίστε το σερβίρισμα των ροφημάτων σας με το χάρτινο ποτήρι διπλού τοιχώματος Kraft 16oz της Intertan. Ιδανικό για ζεστά και κρύα ροφήματα, το ποτήρι διαθέτει διπλή τοιχοποιία για καλύτερη μόνωση και άνετη χρήση, ενώ η εσωτερική επίστρωση PE προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα σε υγρά και διαρροές.

Με χωρητικότητα 16oz (περίπου 473ml) και διάμετρο 90mm, αυτό το ποτήρι μπορεί να αντέξει μέγιστη θερμοκρασία σερβιρίσματος έως 95°C, καθιστώντας το ιδανικό για καφέ, τσάι και άλλα ροφήματα. Το εξωτερικό kraft χαρτί προσφέρει μια φυσική και κομψή εμφάνιση, ενώ το λευκό εσωτερικό προσθέτει ένα minimal στυλ. Συνδυάστε το με τα υπόλοιπα μονότοιχα και διπλότοιχα ποτήρια της σειράς Tani® για μια ολοκληρωμένη εμπειρία σερβιρίσματος.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χαρτί διπλού τοιχώματος με επίστρωση PE
Χωρητικότητα: 16oz (473ml)
Διάμετρος: 90mm
Μέγιστη θερμοκρασία: 95°C
Συσκευασία: 25 τεμάχια

Επιλέξτε τα ποτήρια Intertan Q530015KR για να προσφέρετε μια κομψή, ανθεκτική και φιλική προς το περιβάλλον λύση για κάθε είδους ρόφημα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 25
Χωρητικότητα (Oz) 16
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Κράφτ
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner