Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Graffiti Mix 8oz Φ80mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530009GMFSC

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Q530009GMFSC
1.85

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Graffiti Mix 8oz Φ80mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530009GMFSC

Αναδείξτε τα ροφήματά σας με τα χάρτινα ποτήρια διπλού τοιχώματος Graffiti Mix 8oz της Intertan. Με μοντέρνο σχέδιο graffiti εξωτερικά και λευκό εσωτερικά, αυτά τα ποτήρια είναι ιδανικά για ζεστά και κρύα ροφήματα. Η διπλή τοιχοποιία προσφέρει αυξημένη μόνωση, προστατεύοντας τους πελάτες από τη θερμοκρασία, ενώ η εσωτερική επίστρωση PE διασφαλίζει ανθεκτικότητα σε υγρά και διαρροές.

Με μέγιστη θερμοκρασία σερβιρίσματος 95°C, αυτά τα ποτήρια είναι κατάλληλα για καφέδες, τσάι και κάθε είδους ροφήματα, ενώ συνδυάζονται αρμονικά με τα υπόλοιπα μονότοιχα και διπλότοιχα ποτήρια της σειράς Tani® σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Το υλικό τους είναι φιλικό προς το περιβάλλον με πιστοποίηση FSC®, προσφέροντας μια βιώσιμη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χαρτί διπλού τοιχώματος με επίστρωση PE
Διάμετρος: 80mm
Χωρητικότητα: 8oz (περίπου 237ml)
Μέγιστη θερμοκρασία: 95°C
Συσκευασία: 25 τεμάχια

Επιλέξτε τα ποτήρια Graffiti Mix Intertan Q530009GMFSC για να προσφέρετε στους πελάτες σας ένα στιλάτο, ασφαλές και οικολογικό σερβίρισμα, εξασφαλίζοντας ανώτερη εμπειρία σε κάθε ρόφημα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 25
Χωρητικότητα (Oz) 8
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner