Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Μαύρο Matte 12oz Φ90mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530014MB

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Q530014MB
2.57

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ποτήρι Διπλού Τοιχώματος Χάρτινο Μαύρο Matte 12oz Φ90mm (Λευκό Εσωτερικά) Με Εσωτερική Επίστρωση PE (Πακέτο 25τμχ) Intertan Q530014MB

Αναβαθμίστε την εμπειρία σερβιρίσματος ζεστών και κρύων ροφημάτων με το χάρτινο ποτήρι διπλού τοιχώματος σε κομψό μαύρο ματ χρώμα. Με χωρητικότητα 12oz και διάμετρο Φ90mm, το ποτήρι αυτό προσφέρει άριστη θερμομόνωση, προστατεύοντας τα χέρια από υψηλές θερμοκρασίες. Η εσωτερική επίστρωση PE το καθιστά ανθεκτικό και ασφαλές για ροφήματα μέχρι και 95°C.

Το λευκό εσωτερικό προσθέτει μια minimal αισθητική, ενώ η υψηλή ποιότητα του χαρτιού το καθιστά ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες, φούρνους και εκδηλώσεις. Συνδυάστε το με άλλα προϊόντα της σειράς Τani® για ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χαρτί διπλού τοιχώματος με επίστρωση PE
Διάμετρος: 90mm
Χωρητικότητα: 12oz
Μέγιστη θερμοκρασία: 95°C
Συσκευασία: 25 τεμάχια

Επιλέξτε το ποτήρι Intertan Q530014MB για μια ποιοτική και μοντέρνα λύση σε κάθε είδους ρόφημα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Intertan
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συσκευασία (τμχ) 25
Χωρητικότητα (Oz) 12
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Μαύρο Ματ
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner