Πλατό Στρογγυλό Step Αλουμινίου Ασημί "Γραμμωτό" Φ26,5H1,5cm Pandora Espiel LAK203K4

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LAK203K4
18.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέστε μια λαμπερή νότα στο τραπέζι σας με το Πλατό Στρογγυλό Step Αλουμινίου Ασημί "Γραμμωτό" Φ26,5xH1,5cm Pandora Espiel LAK203K4. Με διάμετρο 26,5 εκατοστά και ύψος 1,5 εκατοστά, αυτό το αλουμινένιο πλατό προσφέρει μια εντυπωσιακή και μοντέρνα αισθητική στο τραπέζι σας.

Το "Γραμμωτό" σχέδιο του πλατώ δίνει ένα διακριτικό αλλά εντυπωσιακό στοιχείο στην εμφάνισή του. Χρησιμοποιήστε το ως ιδανική βάση για τα πιάτα σας και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας με το κομψό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δώστε ένα εντυπωσιακό twist στη διακόσμηση του τραπεζιού σας με το Πλατό Στρογγυλό Step Αλουμινίου Ασημί της σειράς Pandora της Espiel. Αναδείξτε το στυλ σας και κάντε τη διαφορά σε κάθε γεύμα!

Ενα πλατώ είναι η τέλεια ευκαιρία για να προσθέσετε το στοιχείο του μετάλλου στο τραπέζι σας και να δώσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ! Χρησιμοποιήστε τα σαν την τέλεια βάση για τα πιάτα σας και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας ! - Trays are the perfect chance to place metal element at your dining table and get an impressive result ! Use them as the perfect base for your plates and surprise your guests !

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Αλουμίνιο
Ύψος(cm) 1,5
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 26,5
product bottom banner