Πλάκα Κοπής Πολυαιθυλένιο Μαύρη 40x30xH1,3cm GTSA 77-42137

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 77-42137
8.26

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα στην κουζίνα σας με την Πλάκα Κοπής Πολυαιθυλένιο Μαύρη GTSA 77-42137. Κατασκευασμένη από ποιοτικό πολυαιθυλένιο, αυτή η πλάκα κοπής προσφέρει ανθεκτικότητα και ασφάλεια σε κάθε χρήση.

Με διαστάσεις 40x30 εκατοστά και ύψος 1,3 εκατοστά, αυτή η πλάκα παρέχει αρκετό χώρο για να εργαστείτε άνετα στην κουζίνα. Η μαύρη απόχρωση προσδίδει μια σύγχρονη και κομψή αισθητική στον χώρο σας.

Η πλάκα κοπής είναι πιστοποιημένη για τρόφιμα, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για την προετοιμασία των τροφίμων σας. Επιπλέον, η εύκολη συντήρηση και καθαρισμός της την καθιστούν ιδανική για καθημερινή χρήση στην κουζίνα.

Διαλέξτε την Πλάκα Κοπής Πολυαιθυλένιο Μαύρη GTSA 77-42137 για αξιόπιστη και πρακτική χρήση σε κάθε μαγειρική προετοιμασία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Πολυαιθυλένιο (PE)
Ύψος(cm) 1,3
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 30
Μήκος(cm) 40
product bottom banner