Πλάκα Κοπής Πολυαιθυλένιο Κόκκινη 40x30xH1,3cm GTSA 77-42133

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 77-42133
8.26

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την Πλάκα Κοπής Πολυαιθυλένιο GTSA 77-42133. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυαιθυλένιο, αυτή η πλάκα προσφέρει ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα σε κάθε κοπή.

Με διαστάσεις 40x30xH1,3cm, αυτή η πλάκα κοπής παρέχει αρκετό χώρο για να εργαστείτε άνετα και ασφαλώς κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Η κόκκινη απόχρωση προσθέτει φωτεινότητα και στυλ στην κουζίνα σας.

Κατασκευασμένη από υλικό πολυαιθυλενίου πιστοποιημένο για επαφή με τρόφιμα, αυτή η πλάκα είναι ασφαλής για τη χρήση με τρόφιμα και εξασφαλίζει υγιεινή στο μαγείρεμα. Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας.

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την λειτουργικότητα και το στυλ της Πλάκας Κοπής Πολυαιθυλενίου GTSA 77-42133 και απολαύστε εύκολα και ασφαλή το μαγείρεμα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 1,3
Υλικό Πολυαιθυλένιο (PE)
Χρώμα Κόκκινο
Πλάτος(cm) 30
Μήκος(cm) 40
product bottom banner