Πινακίδα Πλαστική Κίτρινη «Wet Floor» 30xH64cm GTSA 25-4570

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 25-4570
8.19

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διατηρήστε την ασφάλεια στον χώρο σας με την Πινακίδα Πλαστική Κίτρινη «Wet Floor» 30xH64cm από την GTSA. Αυτή η πινακίδα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, προσφέροντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία.

Με μήκος 30cm και ύψος 64cm, η πινακίδα είναι εύκολα αναγνώσιμη και εμφανής, καθιστώντας την κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η έντονη κίτρινη απόχρωση και η σαφής επιγραφή "Wet Floor" βοηθούν στην άμεση ενημέρωση των ανθρώπων για τον κίνδυνο βρεγμένου δαπέδου.

Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, όπως εμπορικά κέντρα, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και πολλούς άλλους, αυτή η πινακίδα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την ασφάλεια και την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 64
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Κίτρινο
Μήκος(cm) 30
product bottom banner