Πιατοθήκη Με Δίσκο Πλαστική Μπεζ 37x45xH8cm Misty Nava 10-174-030

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-174-030
7.00 9.90€ Web Offer! -29%

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η πλαστική πιατοθήκη Misty της NAVA συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα για να κρατήσετε τον πάγκο της κουζίνας σας οργανωμένο και στυλάτο. Αυτή η πιατοθήκη, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, προσφέρει μια κλασική εμφάνιση που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη.

Με διαστάσεις 37x45xH8εκ., αυτή η πιατοθήκη διαθέτει 12 θέσεις για πιάτα, ενώ παράλληλα παρέχει χώρο για ποτήρια, κούπες, μπολ και δύο θήκες για μαχαιροπίρουνα. Ο αφαιρούμενος πλαστικός δίσκος σε μαύρο χρώμα προστατεύει την επιφάνεια του πάγκου σας και δίνει ένα ακόμη στοιχείο στυλ.

Η πιατοθήκη Misty είναι ιδανική όχι μόνο για το σπίτι, αλλά και για τουριστικά καταλύματα ή καταλύματα Airbnb. Ανθεκτική, πρακτική και εύκολη στη χρήση, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να διατηρήσετε την κουζίνα σας οργανωμένη και λειτουργική.

Συνδυάστε την πιατοθήκη Misty με άλλα προϊόντα από τη σειρά εργαλείων κουζίνας Misty για να δημιουργήσετε μια πλήρη και καλαίσθητη κουζίνα που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Misty By Nava
Ύψος(cm) 8
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 45
Μήκος(cm) 37
product bottom banner