Πιατέλα Ορθογώνια Πορσελάνης Γαλάζια 21x10,5cm Tiffany GTSA 66-7321

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 66-7321
7.13

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Πιατέλα Ορθογώνια Πορσελάνης Γαλάζια 21x10,5cm Tiffany GTSA 66-7321 είναι μια εκλεπτυσμένη προσθήκη στη συλλογή σερβιρίσματός σας. Κατασκευασμένη από πορσελάνη υψηλής ποιότητας, αυτή η πιατέλα προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία για επαγγελματική χρήση.

Με διαστάσεις 21x10,5cm, αυτή η ορθογώνια πιατέλα είναι ιδανική για σερβίρισμα καφέ, γλυκών, σνακ, ή άλλων μικρών μεριδών φαγητού. Το γαλάζιο χρώμα της προσθέτει μια νότα φρεσκάδας και ενδιαφέροντος στην παρουσίαση των φαγητών σας, ενώ το διακριτικό σχέδιο της ταιριάζει εύκολα με διάφορα στυλ σερβιρίσματος. Επιπλέον, η υψηλή θερμοκρασία ψησίματος της πορσελάνης την καθιστά ανθεκτική και ιδανική για επαγγελματική χρήση.

Τα πιάτα παράγονται από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία για μεγαλύτερη αντοχή και το ντεκόρ τοποθετείται μέσα στην υάλωση (in-glazed) και δεν ξεθωριάζει.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Παρουσίασης, Φρούτου
Σειρά Tiffany By GTSA
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Γαλάζιο
Πλάτος(cm) 10,5
Μήκος(cm) 21
product bottom banner