Πιατέλα Οβάλ Step Πορσελάνης Γαλάζια 26x18xH2,5cm Tiffany GTSA 66-7626

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 66-7626
9.67

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με την κομψή και λειτουργική Πιατέλα Οβάλ Step Πορσελάνης Γαλάζια Tiffany GTSA 66-7626. Κατασκευασμένη από πορσελάνη υψηλής ποιότητας και με διαστάσεις 26x18xH2,5cm, αυτή η πιατέλα είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση και κάθε ημέρα στο σπίτι.

Η πιατέλα Tiffany διαθέτει εντυπωσιακό ντεκόρ σε γαλάζιο χρώμα που τοποθετείται μέσα στην υάλωση (in-glazed), εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αντοχή και ανεπανάληπτη αισθητική. Με ύψος 2,5cm, αυτή η πιατέλα προσφέρει επαρκή χωρητικότητα για τα αγαπημένα σας φαγητά.

Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με την Πιατέλα Οβάλ Step Πορσελάνης Γαλάζια Tiffany GTSA 66-7626 και δημιουργήστε μοναδικές στιγμές γεύσης και αισθητικής στο τραπέζι σας.

Τα πιάτα παράγονται από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία για μεγαλύτερη αντοχή και το ντεκόρ τοποθετείται μέσα στην υάλωση (in-glazed) και δεν ξεθωριάζει.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Παρουσίασης, Φαγητού
Σειρά Tiffany By GTSA
Σχήμα Step, Οβάλ
Ύψος(cm) 2,5
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Γαλάζιο
Πλάτος(cm) 18
Μήκος(cm) 26
product bottom banner