Πιατέλα Οβάλ Πορσελάνης Γαλάζια 26x16cm Tiffany GTSA 66-7225

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 66-7225
11.53

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Προσθέστε μια νότα κομψότητας στο σερβίρισμά σας με αυτήν την όμορφη οβάλ πιατέλα από πορσελάνη. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η πιατέλα είναι ιδανική για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Με διαστάσεις 26x16cm, αυτή η πιατέλα προσφέρει αρκετό χώρο για να σερβίρετε μια ποικιλία φαγητών με στυλ και άνεση. Η γαλάζια απόχρωση προσδίδει μια φρέσκια και διαχρονική αισθητική, ενώ η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία.

Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση και το ντεκορατίβο μοτίβο που τοποθετείται μέσα στην υάλωση (in-glazed) δίνουν έναν αίσθημα πολυτέλειας σε κάθε σας γεύμα. Αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με αυτήν την κομψή και λειτουργική πιατέλα πορσελάνης.
Τα πιάτα παράγονται από πορσελάνη με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας, κατάλληλα για επαγγελματική χρήση. Ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία για μεγαλύτερη αντοχή και το ντεκόρ τοποθετείται μέσα στην υάλωση (in-glazed) και δεν ξεθωριάζει.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Παρουσίασης, Φαγητού
Σειρά Tiffany By GTSA
Σχήμα Οβάλ
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Γαλάζιο
Πλάτος(cm) 16
Μήκος(cm) 26
product bottom banner